דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

400 גרם גבינת מוצרלה
1 כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל גרוס
10 עלי בזיליקום קצוצים
1 חבילת פסטה ירוקה
2 בצלים פרוסים
1 חבילת פטריות שמפניון טריות

אופן ההכנה

1
1. מערבבים שמן, שום, מלח, פלפל ועלי בזיליקום. חותכים את הגבינה לקוביות קטנות ומשרים בתערובת לפחות ל- 8 שעות.
2
2. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים בעודה חמה לקערה עמוקה.
3
3. במחבת, מאדים בצל עד שמזהיב. מוסיפים פטריות ומאדים יחד כ- 3 דקות. מפזרים על הפסטה ומערבבים. מוציאים את קוביות הגבינה מהשמן ומפזרים מעל הפסטה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006