דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

6 עגבניות קצוצות
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
ענף רוזמרין
1 חבילה פסטה
1 כף שמן זית
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. במחבת, מטגנים בצל ושום במעט שמן זית. מוסיפים עגבניות ותבלינים וממשיכים לטגן כ- 20 דקות נוספות.
2
2. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן.
3
3. כשהפסטה מוכנה, יוצקים מעל רוטב ומגישים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006