בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
טורטליני
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
100
גרם טורטליני
0.5
מיכל שמנת מתוקה
1
בצל פרוס
2
שיני שום כתושות
20
גרם חמאה
4 כפות
יין לבן חצי יבש
100
גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1
1. במחבת עם חמאה מומסת מטגנים בצל עד שנעשה שקוף. מוסיפים שום, יין ושמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
2
2. מכינים את הטורטליני לפי הוראות היצרן.
3
3. מוסיפים את הטורטליני המוכן למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מפזרים מעל גבינת פרמזן.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך