דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 קופסת טונה בשמן
1 כפית שמן זית
5 שיני שום כתוש
2 כוסות פטריות שמפניון חתוכות לאורכן
0.5 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
400 גרם עגבניות חתוכות
2 כוסות מרק בטעם עוף (פרווה)
לפי הטעם מלח ופלפל שחור טרי גרוס
0.25 כפית סוכר
250 גרם (חצי חבילה) פסטה מסוג פנה
כ- 10 גבעולי כוסברה קצוצים
1/3 צנוברים

אופן ההכנה

1
1. מחממים מעט במחבת את שמן הזית
2
2. משחימים קלות את השום, הבצל, הפטריות והפלפל האדום
3
3. מוסיפים את העגבניות, מרק העוף, המלח, הפלפל והסוכר ומחמיים עד שהתערובת מבעבעת
4
4. מוסיפים למחבת את הפסטה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהפסטה מוכנה
5
5. מוסיפים את הטונה והכוסברה, מערבבים בעדינות ומשבלים 2 דקות נוספות
6
6. לפני ההגשה מפזרים מעט צנוברים
המתכון נכתב ב-07/01/2006