2 כוסות פטריות שמפניון חתוכות לאורכן
0.5 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
2 כוסות מרק בטעם עוף (פרווה)
לפי הטעם מלח ופלפל שחור טרי גרוס
250 גרם (חצי חבילה) פסטה מסוג פנה
כ- 10 גבעולי כוסברה קצוצים
1
1. מחממים מעט במחבת את שמן הזית
2
2. משחימים קלות את השום, הבצל, הפטריות והפלפל האדום
3
3. מוסיפים את העגבניות, מרק העוף, המלח, הפלפל והסוכר ומחמיים עד שהתערובת מבעבעת
4
4. מוסיפים למחבת את הפסטה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהפסטה מוכנה
5
5. מוסיפים את הטונה והכוסברה, מערבבים בעדינות ומשבלים 2 דקות נוספות
6
6. לפני ההגשה מפזרים מעט צנוברים