מתכון פסטה מענג ברוטב שמנת, אגוז מוסקט ועשבי תיבול שמוסיף טוויסט ארומטי ומענג לכל ארוחה.
כמות: 4 מנות
המנה הסופית
מצרכים
אופן ההכנה
1
במחבת עם מעט שמן זית, מטגנים בצל עד שמזהיב.
2
מוסיפים בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון דק.
3
כשהתערובת מסמיכה, מוסיפים את השמנת ומרתיחים על אש קטנה
4
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומערבבים עם הרוטב.
5
הערה: ניתן להוסיף פטריות בשלב טיגון הבצל.
המתכון נכתב ב-01/11/2024
קצת תמונות
השלב עם הריחות הכי נפלאית בבישול
השמנת
הוספת הפסטה, דוגמא לעוד סוג לפסטה
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה