דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

3 כפות שמן זית לטיגון
1 ראש מנגולד, קצוץ
מלח
פלפל גרוס
1 בצל ירוק קצוץ (רק החלק הלבן)
250 גרם בשר קורנביף
500 גרם פסטה
1 כפית סוכר
4 כפות חומץ בלזמי

אופן ההכנה

1
1. במחבת עם שמן זית מקפיצים את עלי המנגולד כשתי דקות. מתבלים במלח ובפלפל ומניחים במסננת בצד.
2
2. חולטים את הבצל במים רותחים עם מלח, מסננים ומקררים.
3
3. מנגבים את הווק, מוסיפים שמן זית ומחממים שוב. מוסיפים את הבשר ומקפיצים במהירות. מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהם מקבלים גוון צהוב.
4
מוסיפים את הפסטה ואת עלי המנגולד, ומקפיצים עד שהכל חם. מתבלים בסוכר ובחומץ בלסמי ומגישים חם.
5
בתיאבון.
המתכון נכתב ב-07/01/2006