בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מאפה איטריות מתוק
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
200
גרם אטריות רחבות
50
גרם חמאה רכה
1
חבילה גבינת ריקוטה או קוטג'
2
ביצים
0.5
כוס סוכר
2
כפיות קינמון
2 כפות
אגוזים קצוצים
0.5
כוס ריבת חלב, סירופ שוקולד או מייפל
אופן ההכנה
1
1. מבשלים את האטריות, עד לדרגת חצי הכנה. מעבירים לקערה.
2
2. מוסיפים גבינה וחמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
3
3. מוסיפים ביצים, סוכר וקינמון.
4
4. מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ואופים ב-180 מעלות במשך 20 דקות.
5
5. מפזרים אגוזים ויוצקים סירופ מתוק.
6
בתאבון.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך