דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

200 גרם אטריות רחבות
50 גרם חמאה רכה
1 חבילה גבינת ריקוטה או קוטג'
2 ביצים
0.5 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
2 כפות אגוזים קצוצים
0.5 כוס ריבת חלב, סירופ שוקולד או מייפל

אופן ההכנה

1
1. מבשלים את האטריות, עד לדרגת חצי הכנה. מעבירים לקערה.
2
2. מוסיפים גבינה וחמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
3
3. מוסיפים ביצים, סוכר וקינמון.
4
4. מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ואופים ב-180 מעלות במשך 20 דקות.
5
5. מפזרים אגוזים ויוצקים סירופ מתוק.
6
בתאבון.
המתכון נכתב ב-07/01/2006