דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

0.5 יחידה אטריות, בצורת ביסלי או דומה
1 יחידה קוטג שמן, קוטג' 9%
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה
לפי הטעם מלח
1 יחידה שום

אופן ההכנה

1
1.מבשלים את האיטריות אל-דנטה ומסננים.
2
2.ממסים את החמאה בסיר.
3
3. מוסיפים איטריות וגבינה.
4
כשהגבינה מותכת להוסיף את הקוטג' בערבוב עדין . 2 דק' להמליח מעט, ולהגיש.
5
בתאבון.
המתכון נכתב ב-07/01/2006