בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
איטריות עם קוטג'
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
0.5
יחידה אטריות, בצורת ביסלי או דומה
1
יחידה קוטג שמן, קוטג' 9%
50
גרם חמאה
100
גרם גבינה צהובה
לפי הטעם מלח
1
יחידה שום
אופן ההכנה
1
1.מבשלים את האיטריות אל-דנטה ומסננים.
2
2.ממסים את החמאה בסיר.
3
3. מוסיפים איטריות וגבינה.
4
כשהגבינה מותכת להוסיף את הקוטג' בערבוב עדין . 2 דק' להמליח מעט, ולהגיש.
5
בתאבון.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך