דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 חבילה פסטה
2 יחידות ברוקולי
0.25 כוס שמן זית
לפי הטעם בזיליקום
2 כפיות שום, כתוש
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. מכינים את הפסטה על פי ההוראות על האריזה.
2
2. מרתיחים את הברוקולי.
3
3. בסיום רתיחה מוסיפים את הברוקולי לפסטה (ללא המים כמובן).
4
4. את שאר הרכיבים מבשלים ויוצרים רוטב ולאחר מכן שופכים על הפסטה והברוקולי.
המתכון נכתב ב-07/01/2006