דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

1 חבילה פסטה, פטוצי'ני
2 יחידות שמנת מתוקה
1 כף מיץ לימון
1 יחידה בצל
1 כוס פטריות
לפי הטעם יין לבן
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1.את הפטוצ'יני מכינים על פי ההוראות על האריזה.
2
2.את הפטריות הקצוצות משרים בכף לימון למשך 15 דקות.
3
3.מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ ומוסיפים קצת מלח, כאשר הבצל נהיה שקוף, קצת לפני שהוא מזהיב מורידים את האש לאש נמוכה, מוסיפים את הפטריות, ועוד קצת מלח ופלפל, ומיד א"כ את השמנת, כאשר מגיע לרתיחה מוסיפים יין לבן לפי הטעם, מומלץ 2-3 כפות. מערבבים קצת.
המתכון נכתב ב-07/01/2006