1 חבילה (500 גר') ספגטי או מקרוני
כף פטרוזיליה קצוצה יבשה (או 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה)
1 קופסה (800 מ"ל) עגבניות מרוסקות
1 כוס מים (או מיץ עגבניות או מיץ גזר)
שדרוג - ½ כוס שמנת מתוקה (פרווה למי ששומר כשרות)
1
1. שמים בקערה גדולה את המרכיבים של כדורי הבשר ויוצרים עם הידיים כדורים קטנטנים.
2
2. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומזהיבים מעט. מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים קלות.
3
3. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות וכוס מים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת (לא חייבים אבל מומלץ).
4
4. מכניסים את הכדורונים בזה אחר זה. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מתייצבים.
5
5. מביאים לרתיחה נוספת, מכסים חלקית ומבשלים כ-25 דקות על גבי להבה נמוכה.
6
6. בינתיים מבשלים את הספגטי/מקרוני לפי הוראות היצרן.
7
7. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם.
8
8. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים.