2 ראשי שומר חתוכים לרבעים לאורכם + עלעלי השומר קצוצים גס
קוביות מקליפת שאריות חצי תפוז (אחרי שסחטנו אותו)
3 סלקים מקורצפים היטב, חתוכים לרבעים לאורכם
10 שיני שום לא קלופות (מניחים סכין רחב על השום ולוחצים קלות)
חופן עלי מרווה קצוצים גס או 10 גבעולי טימין (קורנית)
4 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים למקלות (חוצים את הגזר לרוחב. כל מחצית חותכים לרבע, לאורך)
30 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
1
1. מכינים את השומר: יוצקים עליו שמן זית ומיץ תפוזים. מפזרים מלח גס, את קוביות קליפת התפוז והעלעלים.
2
2. מכינים את הסלק: מפזרים שיני שום ומלח גס ויוצקים בעדינות שמן זית ובלסמי. מוסיפים טימין/מרווה.
3
3. מכינים את הגזר: מפזרים זרעי כוסברה. מוסיפים דבש, מיץ לימון ומלח גס. מפזרים מעל קוביות חמאה.
4
4. סוגרים היטב כל כיס אלומיניום בנפרד, ואופים בתנור שעה ועשר דקות.
5
5. מגישים בטמפרטורת החדר.