דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

חומרים ל-5 יחידות:
10 מלפפונים ירוקים קטנים
1 כוס לבנה
1.5 כוס פירורי לחם
פלפל חריף לפי הטעם
0.25 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1
1. מוציאים את התוך של המלפפונים בכפית וממלאים עם תערובת של הלבנה מעורבבים בחצי כוס פירורי לחם מעורבבים במעט פלפל חריף.
2
2. מטגנים את שארית פירורי הלחם במחבת עם השמן עד לקבלת גוון זהוב.
3
3 .מצרפים את המלפפונים למחבת ברגע האחרון וקולים אותם מעט. מגישים כל מלפפון ממולא בלבנה עם כף פירורי לחם ושמן זית.
המתכון נכתב ב-07/01/2006