בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
לבבות ארטישוק עם פול
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
כ-10 לבבות ארטישוק (אפשר גם קפואים)
3-4 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות
שמן זית
1.5
1כפיות סוכר
0.5
ק"ג פול טרי קלוף
2 כפות
שמיר קצוץ
1 כף
נענע קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1
1. בסיר קטן מבשלים את כל החומרים, חוץ מעשבי התיבול, בתוספת מים כדי כיסוי, כ-1/2 שעה, או עד שהירקות רכים מאוד והרוטב מתרכז ומסמיך.
2
2. מוסיפים את עשבי התיבול. אוכלים חם כתוספת לעוף או בשר, או קר כמנה ראשונה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך