דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

כ-10 לבבות ארטישוק (אפשר גם קפואים)
3-4 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
1.5 1כפיות סוכר
0.5 ק"ג פול טרי קלוף
2 כפות שמיר קצוץ
1 כף נענע קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

1
1. בסיר קטן מבשלים את כל החומרים, חוץ מעשבי התיבול, בתוספת מים כדי כיסוי, כ-1/2 שעה, או עד שהירקות רכים מאוד והרוטב מתרכז ומסמיך.
2
2. מוסיפים את עשבי התיבול. אוכלים חם כתוספת לעוף או בשר, או קר כמנה ראשונה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006