בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מאפה תפוחי אדמה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מצרכים
3
תפוחי אדמה גדולים, קלופים, מבושלים וחתוכים לקוביות
גביע קוטג' 5%
גביע יוגורט דל שומן
2
בצלים ירוקים קצוצים (כולל העלים הירוקים)
1
בצל קטן חתוך דק
1 כפית
שמיר טרי קצוץ
4
טיפות רוטב טבסקו
אופן ההכנה
1
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים פרט לתפוחי האדמה.
2
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות. משמנים תבנית אפייה מטפלון במעט שמן ויוצקים את התערובת לתבנית. מכסים בנייר כסף ואופים 35-30 דקות.
3
4 מנות, 155 קלוריות במנה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך