דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

3 תפוחי אדמה גדולים, קלופים, מבושלים וחתוכים לקוביות
גביע קוטג' 5%
גביע יוגורט דל שומן
2 בצלים ירוקים קצוצים (כולל העלים הירוקים)
1 בצל קטן חתוך דק
1 כפית שמיר טרי קצוץ
4 טיפות רוטב טבסקו

אופן ההכנה

1
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים פרט לתפוחי האדמה.
2
2. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות. משמנים תבנית אפייה מטפלון במעט שמן ויוצקים את התערובת לתבנית. מכסים בנייר כסף ואופים 35-30 דקות.
3
4 מנות, 155 קלוריות במנה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006