קילו דלעת חתוכה לקוביות בינוניות (כ-3 סמ')
שמן או גהי (חמאה מזוקקת) לטיגון
2 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי לפרוסות
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
שקדים פרוסים וקלויים לעיטור
1
1. מטגנים בסיר בצלים עד הזהבה. מוסיפים ג'ינג'ר, שום, פלפלונים ותבלינים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים דלעת ושמנת.
2
2. מבשלים בסיר מכוסה כ-20 דקות עד שהדלעת מתרככת. מוסיפים את עלי התרד וממשיכים לבשל ללא מכסה תוך כדי בחישה מדי פעם (כדי לצמצם את הרוטב) עד שעלי התרד מתרככים (כ-5 דקות).
3
לפני ההגשה מפזרים את השקדים הקלויים.