בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
שעועית ירוקה קפואה בשום ודבש
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
1
שקית ירקות קפואים כלשהם - אין צורך להפשיר
2 כפות
שמן זית
2 כפות
מיץ לימון
2 כפות
דבש
4
שיני שום כתושות (אפשר להשתמש בקוביות הקפואות)
0.5 כפית
מלח
0.5 כפית
פלפל שחור או לבן
אופן ההכנה
1
1. שמים בסיר בינוני את השמן ואת הירק הקפוא. מוסיפים את שאר החומרים.
2
2. מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית-קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירק מבושל אך עדיין פריך ולא סמרטוטי. מגישים חם או פושר או מצננים לחלוטין ושומרים במקרר. אפשר גם להגיש קר.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך