דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 שקית ירקות קפואים כלשהם - אין צורך להפשיר
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
2 כפות דבש
4 שיני שום כתושות (אפשר להשתמש בקוביות הקפואות)
0.5 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה

1
1. שמים בסיר בינוני את השמן ואת הירק הקפוא. מוסיפים את שאר החומרים.
2
2. מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית-קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירק מבושל אך עדיין פריך ולא סמרטוטי. מגישים חם או פושר או מצננים לחלוטין ושומרים במקרר. אפשר גם להגיש קר.
המתכון נכתב ב-07/01/2006