לביבות בצל מפתיעות ופריכות עם קמח חומוס, ללא ביצים. לביבות אלו מטוגנות בחמאה מזוקקת, אך ניתן להמיר לחמאה טבעונית לגרסה שמתאימה לטבעונים.
כמות: 8 מנות
לביבות חומוס
מצרכים
50 גרם חמאה מזוקקת לטיגון
אופן ההכנה
1
לוקחים את הבצלים, חוצים אותם ופורסים דק (אם יש מכשיר שמסלסל את הבצל, עדיף להשתמש בו)
2
בקערה מערבבים קמח חומוס, סוכר, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל ויוצרים לביבות בעובי 1/2 ס"מ.
3
במחבת עם חמאה מזוקקת מטגנים עד שהבצל משחים משני הצדדים
המתכון נכתב ב-16/11/2024
קצת תמונות
ההכנה, הערבות של הבצל עם הקמח
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה