1
קוצצים שום, כוסברה, בצל ומטגנים בשמן 3 דקות, מוספים את חלקי העוף . מטגנים עוד כ - 3 דקות . מוספים מים עד כיסוי העוף.
2
מוספים את הירקות ושאר התבלינים למרק , מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
3
מנפים את הסולת בקערה גדולה, מוסיפים 1/4 כוס שמן ו - 1/4 מים ו- 1/2 כף מלח ומערבבים.
4
שמים הכל בסיר העליון ומבשלים כשהסיר מכוסה כ - 45 דקות.
5
מורידים את הסיר העליון ומעבירים הכל בקערה, מוסיפים 1 כוס מים וממתינים 10 דקות (לא לערבב).
6
מחזירים לסיר העליון למשך 1/2 שעת בישול.
7
מעבירים את הסולת לקערה , מוסיפים 1/4 כוס שמן, 1/2 מים ומערבבים.
8
מעבירים את הקוסקוס דרך הנפה.