דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

4 כוסות מיץ תפוחי עץ או סיידר
3 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון
1 כפית ציפורן
1 כפית פלפל גרוס
1 מקל קינמון שבור
3 כפיות חמאה
מעט ברנדי

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מערבבים מיץ תפוחים, דבש ומיץ לימון.
2
2. יוצרים שקיק תבלינים: שמים ציפורן , פלפל גרוס וקינמון במרכז ריבוע בד מכותנה. מקפלים וקושרים בחוט.
3
3. שמים את השקיק בתערובת הסיידר. מכסים ומחממים, אךלא מרתיחים.
4
4. מוציאים את השקיק ומוסיפים ברנדי.
5
שמים בכל כוס סיידר חצי כפית חמאה ומערבבים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006