דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

0.5 כוס סוכר
3 מקלות קינמון
0.5 כפית מסמרי ציפורן
4 כוסות מיץ תפוחי עץ
360 גרם נקטר משמש
0.25 כוס מיץ לימון
2 ליטר יין לבן יבש
0.5 כוס מים

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מביאים לרתיחה, מים, סוכר ותבלינים.
2
2. מקטינים את האש, מכסים וממשיכים לבשל למשך 10 דקות.
3
3. מעבירים לכלי, מכסים ומקררים לשעתיים עד 24 שעות.
4
4. מעבירים את מי הסוכר דרך מסננת, כדי לסלק את התבלינים. מוסיפים את מיצי הפירות ומערבבים.
5
5. מעבירים לקערת ומוסיפים יין.
המתכון נכתב ב-07/01/2006