דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

1 כוס סוכר
2 בננות חתוכות
3 כוסות מיץ אננס
200 גרם פריגת תפוזים קפוא
2 כפות מיץ לימון
1 ליטר מים מוגזים
3/4 2 כוסות מים

אופן ההכנה

1
1. בסיר, ממיסים סוכר במים. מקררים.
2
2. במאבד מזון, מרסקים בננות, חצי ממיץ האננס ומיץ תפוזים.
3
3. מוסיפים את רסק הפירות למי הסוכר ומוסיפים את שאר מיץ האננס ומיץ לימון.
4
4. יוצקים לתבנית גדולה ומקפיאים למשך 4 עד 24 שעות.
5
5. לפני הגשה: מוציאים את התבנית מהמקפיא ומשאירים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעבירים לקערה ומוסיפים מים מוגזים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006