1
1. מכניסים את הגבינה הקשה למעבד מזון, מערבלים עד לקבלת פירורים קטנים מאוד. מניחים חצי מכמות הגבינה בצלחת.
2
2. מוסיפים למעבד את הקמח, החמאה, הקוטג', הביצה , והתבלינים. מערבבים עד שנוצר בצק.
3
3. משמנים את הידיים בשמן, לוקחים חתיכת בצק בגודל עגבנית שרי, משטחים בין האצבעות, שמים במרכז זית וסוגרים את הבצק סביבו ומגלגלים לכדור.
4
4. טובלים צד אחד בגבינה המגורדת ומניחים על תבנית אפיה, מרופדת בנייר אפייה כשהגבינה כלפי מעלה.
5
5. אופים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה 200 מעלות, כ 20 דקות או עד שהכדורים משחימים.