1
מחממים את שמן הזית במחבת, ומטגנים תוך כדי ערבוב את הבשר עם הבצל והצנוברים, כרבע שעה - עד שהבשר מאבד מאדמומיותו ומתפורר. מתבלים ומניחים את המילוי בקערה.
2
קולפים את תפוחי האדמה, ובעזרת קישואן או כף פריזאית יוצרים תעלה לאורך כל אחד מהם. את התוכן קוצצים דק ושומרים בצד.
3
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת הבשר כמעט עד הסוף ועורכים בתבנית משומנת. מחממים את התנור ל180- מעלות.
4
מחממים מרק עוף ומערבבים עם תוכן תפוחי האדמה. מתבלים ויוצקים על תפוחי האדמה הממולאים.
5
אופים את תפוחי האדמה כחצי שעה. הופכים לפחות פעם אחת במהלך האפייה.
6
מעבירים את תפוחי האדמה לתוך סיר, יוצקים מעל את הנוזלים שנותרו בתבנית ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה לפחות - עד שתפוחי האדמה מתרככים, אך עדיין נשארים יציבים. מגישים חם, יחד עם הנוזלים שנותרו בסוף הבישול.