דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה וחצי
זמן עבודה
שעה וחצי

מצרכים

שוק טלה במשקל של 2.5 ק"ג
15 שיני שום קלופות
0.5 כוס שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים.
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה

1
1. חורצים, בעזרת סכיןאת שוק הטלה ודוחסים פנימה את שיני השום.
2
2.. בתבנית משומנת, מניחים פרוסות תפוחי אדמה. ממליחים ומפלפלים.
3
3. מערבבים שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין ומורחים על הבשר. מחדירים את הרוזמרים לעומק החריצים. מניחים מעל תפוחי האדמה.
4
4. צולים בחום גבוה במשך כ-50 דקות עד שעה. מוציאים ופורסים את הבשר לפרוסות.
המתכון נכתב ב-08/01/2006