דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (מס' 6)
2 כפות בצל קצוץ
0.25 כוס שמן
250 גרם משמשים חצויים ומגולענים
0.25 כוס צנוברים
2 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
1 כף חמאה
1 כף קמח
1 כוס מים
4 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1. בסיר מחחמים שמן ומטגנים את הבצל והבשר עד שמשחימים מעט.
2
2. מוסיפים משמשים ומעט מים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, כחצי שעה עד שהבשר מתרכך.
3
הרוטב:
4
1. בסיר, ממיסים חמאה. מוסיפים קמח ומערבבים.
5
2. יוצקים מים ומבשלים תוך כדי בחישה, על להבה בינונית, עד לקבלת תערובת סמיכה.
6
3. מוסיפים רסק עגבניות, מתבלים ומבשלים במשך מספר דקות.
7
הרכבת המנה:
8
יוצקים את הרוטב על בשר, מוסיפים את הצנוברים ומעטרים בפטרוזליה.
המתכון נכתב ב-08/01/2006