דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
2.5 שעות
זמן עבודה
2.5 שעות

מצרכים

2 ק"ג בשר בקר לצלי
2 בצלים קצוצים
1 גזר קלוף וקצוץ
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
2 כפות קמח
1 כוס מרק בשר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות טימין
מלח
שחור
1 כוס יין מרסלה

אופן ההכנה

1
1.מושחים את הבשר בתערובת של פטרוזליה, טימין, מלח ופלפל.
2
2. בסיר מחממים שמן ומטגנים בצל ושום. מוסיפים את נתח הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
3
3. מוסיפים קמח, גזר, מרק בשר ויין מרסלה ומביאים לרתיחה.
4
מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה.
המתכון נכתב ב-08/01/2006