בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
צלי בקר במרסלה
דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
2.5 שעות
זמן עבודה
2.5 שעות
מצרכים
2
ק"ג בשר בקר לצלי
2
בצלים קצוצים
1
גזר קלוף וקצוץ
4 כפות
שמן זית
2
שיני שום קצוצות
2 כפות
קמח
1
כוס מרק בשר
2 כפות
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות
טימין
מלח
שחור
1
כוס יין מרסלה
אופן ההכנה
1
1.מושחים את הבשר בתערובת של פטרוזליה, טימין, מלח ופלפל.
2
2. בסיר מחממים שמן ומטגנים בצל ושום. מוסיפים את נתח הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
3
3. מוסיפים קמח, גזר, מרק בשר ויין מרסלה ומביאים לרתיחה.
4
מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים על אש נמוכה.
המתכון נכתב ב-08/01/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך