דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
2.5 שעות
זמן עבודה
2.5 שעות

מצרכים

2 ק"ג בשר בקר
2 בצלים קצוצים
0.25 כוס שמן
פלפל שחור
5 שיני שום כתושות
1 כף אבקת שום
1 כוס יין אדום יבש
1 חבילת פטריות שמפניון טריות
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף חומץ בלסמי
100 גרם צנוברים

אופן ההכנה

1
1. בסיר מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים. מתבלים. מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
2
2. מנמיכים את האש ומוסיפים חומץ בלסמי. מכסים ומבשלים שעה על אש נמוכה.
3
3. מוסיפים פטריות ואבקת מרק ומבשלים שלושים דקות נוספות. מוסיפים צנוברים ומבשלים עוד 10 דקות עם מכסה סגור.
המתכון נכתב ב-08/01/2006