דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

400 גר' בשר סינטה פרוס לפרוסות דקות (לאחר שהושרו במרינדת יין, סויה, שמן זית ותבלינים) .
3 פלפלים בשלושה צבעים (אדום, ירוק בהיר, צהוב
ממרח פסטו

אופן ההכנה

1
1. משטחים את הסינטה עד כמה שניתן. מורחים את הפרוסות בפסטו.
2
2. מניחים על הפרוסות את הפלפלים הקלויים, מגלגלים ומהדקים יחד בעזרת בקיסם.
3
3. מניחים בתבנית, ומכניסים לתנור חם (180 מעלות) למשך 5 דקות.
4
* ניתן להוסיף רוטב פטריות מעל: מטגנים על אש קטנה בצל עם מעט שום, מעט רסק עגניות, יין לבן, כף מרק עוף, פטריות חתוכות גס, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה. מגישים.
המתכון נכתב ב-08/01/2006