דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

חבילת נקניקיות קטנות
חבילה בצק עלים
שומשום
2 חלמון ביצה
קמח לא תופח!

אופן ההכנה

1
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח קלות חותכים את הבצק לרצועות באורך של כ 10 ס"מ עוטפים כל נקניקיה ברצועת בצק מורחים מעט חלמון על הרצועות.
2
מעבירים לתוך השומשום, משמנים תבנית גדולה במעט שמן ומניחים את הבצק והנקניקיות.
3
מחממים תנור לחום בינוני ומחכים עד שהבצק יקבל גוון זהבהב והנקניקיות יהיו מוכנות(ניתן לראות זאת או לבדוק בעזרת סכין) להגיש עם רוטב פטריות חם כמתאבן או כמנה עיקרית
המתכון נכתב ב-08/01/2006