דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

חומרים ל-4 מנות:
נתח קילו סינטה משובחת
צרור עלי רוזמרין
3 כפות חרדל חלק
3 כפות חרדל גרגרים
1 כפית שום כתוש
קורט מלח וקורט פלפל
מעט שמן זית

אופן ההכנה

1
1. מפזרים את עלי הרוזמרין בקערה. מוסיפים את החרדל, שום מלח, פלפל ומעט שמן זית. מערבבים.
2
2. מלטפים את נתח הסינטה עם הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש. צולים בחום של 300 מעלות במשך 10 דקות, וממשיכים לצלות בחום של 180 מעלות למשל 17 דקות. כדי לקבל מידת עשייה מדיום, צולים 17 דקות לקילו.
המתכון נכתב ב-08/01/2006