דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

1 חב' עלי בייבי צעירים
1 חב' עירית
1 צרור מנטה
נתח לדר
1 מנגו קלוף פרוס
2 יח' אגס פרוס
120 גר' בשר כתף בקר מעושן + חזה אווז מעושן
מיני קרוטונים של אסם
לרוטב :
6 כפות "מיונס" אסם
4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט יין לבן

אופן ההכנה

1
1. חותכים את העירית ל-3-5 ס"מ. מפרידים את עלי המנטה מהגבעולים.
2
2. מערבבים את המנטה, עלי הבייבי והעירית.
3
3. חותכים את הבשר ומפזרים על העלים.
4
4. מקלפים ומסדרים את המנגו מסביב. מפזרים את פלחי האגס ואת הקרוטונים. קורעים את הלדר ומפזרים מעל.
5
5. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב, פרט ליין. מוסיפים את היין בהדרגה, עד לסמיכות הרצויה. מגישים לצד הסלט.
המתכון נכתב ב-08/01/2006