דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

לסלט:
300 גרם פיקל חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
קופסת תירס
1 קופסת שימורים של לבבות דקל חתוכים לעיגולים
לרוטב:
¼ כוס רוטב בלסמי
2 כפיות חרדל דיז'ון
3 כפיות דבש
1 כף סומסום
¾ כוס שמן זית

אופן ההכנה

1
1. מערבבים היטב את החומרים לסלט.
2
2. לערבב היטב את החומרים לרוטב עם מטרפה ולהוסיף לסלט.
3
מתכון לשמונה סועדים.
המתכון נכתב ב-08/01/2006