1
1. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים כ-15 דקות בלימון, מלח ופלפל. שוטפים היטב ומייבשים.
2
2. מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את השום והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הדג ומתבלים במלח ופלפל.
3
3. מוסיפים את הריחן והכוסברה ושמן השומשום. מורידים מהאש מסננים ומקררים.
4
4. מפרידים את עלי הסיגר ומניחים במרכז כל אחד 100 גר' מהתערובת. מקפלים מהצדדים, מגלגלים ומדביקים בעזרת קמח ומים.
5
5. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.
6
6. מניחים על סלט ירוק ומעטרים בבוטנים גרוסים.