בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קרפצ'ו דג בטקילה ומיץ תפוזים
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
400
גרם פילה של אחד הדגים לבחירה: סלמון, פורל, אינטיאס, טונה, וטרחון- yellow tail
0.25
כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כפות
טקילה
מעט כוסברה טריה קצוצה
0.25 כפית
סוכר
מעט טבסקו
אופן ההכנה
1
1. פורסים את הדג לפרוסות דקות (כמו קרפצ'ו).
2
2. מערבבים את כל חמרי המשרה. יוצקים על הדג ומגישים מייד.
המתכון נכתב ב-08/01/2006
תגיות:
דגים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך