דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
גלה את המתכון לסביצ'ה סלמון המושלם: קל, מהיר ומרשים. השילוב של סלמון טרי עם מנגו מתוק וטעמים רעננים כמו כוסברה ולימון יעניקו לחיך שלך חוויה ייחודית.
כמות: 4 מנות
סביצ'ה סלמון - מנה קלאסה - סביצ'ה סלמון
סביצ'ה סלמון - מנה קלאסה

מצרכים

50-60 גר' לכל מנת פילה סלמון נקי מעור ועצמות
1 פלפל צהוב או אדום חתוך לקוביות קטנות
1 מנגו חתוך לקוביות
0.5 כוס זרעי רימונים (לא חובה)
7 צנוניות
לרוטב (נוזל הכבישה):
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
1 שורש למון גראס אחד (אם אין, אפשר להשתמש בעלי לואיזה טריים או בנענע)
חופן עלי כוסברה קצוצים
מיץ מלימון אחד טרי או מ-3 ליים
מלח גס ופלפל גרוס
3 כפות שמן זית
טיפה שמן שומשום

אופן ההכנה

1
חותכים את הסלמון המנגו והירקות לקוביות קטנות ואחידות (בגודל מקסימלי של 1 ס"מ).
2
קוצצים דק את העשבים.
3
מערבבים בקערה את הירקות, הפירות, גרגירי הרימון וקוביות הדג.
4
מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב.
5
כחצי שעה לפני ההגשה מצרפים את הרוטב לתערובת הדג והירק ומערבבים.
6
מגישים: מניחים בצלחת חופן עלי בייבי, מערימים מהסביצ'ה, מקשטים בשקדים קלויים.
7
(אם עברו יותר מ-20 דקות ועוד לא הגשתם את המנה כדאי להוסיף שוב מנוזלי הכבישה).
המתכון נכתב ב-01/11/2024