גלה את המתכון לסביצ'ה סלמון המושלם: קל, מהיר ומרשים. השילוב של סלמון טרי עם מנגו מתוק וטעמים רעננים כמו כוסברה ולימון יעניקו לחיך שלך חוויה ייחודית.
כמות: 4 מנות
סביצ'ה סלמון - מנה קלאסה
מצרכים
50-60 גר' לכל מנת פילה סלמון נקי מעור ועצמות
1 פלפל צהוב או אדום חתוך לקוביות קטנות
0.5 כוס זרעי רימונים (לא חובה)
1 שורש למון גראס אחד (אם אין, אפשר להשתמש בעלי לואיזה טריים או בנענע)
מיץ מלימון אחד טרי או מ-3 ליים
אופן ההכנה
1
חותכים את הסלמון המנגו והירקות לקוביות קטנות ואחידות (בגודל מקסימלי של 1 ס"מ).
3
מערבבים בקערה את הירקות, הפירות, גרגירי הרימון וקוביות הדג.
4
מערבבים בכלי נפרד את חומרי הרוטב.
5
כחצי שעה לפני ההגשה מצרפים את הרוטב לתערובת הדג והירק ומערבבים.
6
מגישים: מניחים בצלחת חופן עלי בייבי, מערימים מהסביצ'ה, מקשטים בשקדים קלויים.
7
(אם עברו יותר מ-20 דקות ועוד לא הגשתם את המנה כדאי להוסיף שוב מנוזלי הכבישה).
המתכון נכתב ב-01/11/2024
קצת תמונות
סביצ'ה סלמון, קבלו אותה בעוד זווית צילום.
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה