דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

חומרים ל-3 כוסות:
1 כוס מים
0.5 כוס סוכר
0.25 כפית מלח
0.5 כוס סירופ תירס
300 גר' שוקולד מריר
0.5 כוס וודקה ו-1/2 כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן ההכנה

1
1. מביאים לרתיחה בסיר מים, סוכר, מלח וסירופ תירס. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים לחום שפתיים.
2
2. מוסיפים וודקה ותמצית וניל מערבבים היטב. טועמים ומוסיפים וודקה, אם רוצים.
3
3. מעבירים לבקבוק ושומרים במקפיא. מגישים ישר מהמקפיא, עם דובדבן, ואפשר גם נגיעה של שמנת.
המתכון נכתב ב-09/01/2006