1
1. מערבבים בכוס את החלב, האלכוהול ומחצית מכמות הסוכר.
2
2. יוצקים את התערובת לכוס שקופה גבוהה. רצוי לעשות את השלבים הראשונים במהירות על מנת לשמור על חומו של החלב.
3
3. מוסיפים בעדינות את הקפה לחלב ובוחשים קלות. מניחים לדקה.
4
4. בקערה נפרדת מקציפים ידנית את השמנת המתוקה, עד שנוצר קצף עמיד אך לא קשה במיוחד. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הסוכר שנותר.
5
5. "מניחים" בזהירות את הקצפת על פני הקפה. מפזרים מעל הקצפת את גרידת הלימון ומגישים.