בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אייס קפה לבן
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מצרכים
1
מקופלת שוקולד לבן
1 כפית
נס קפה
1
כוס חלב
מעט מים רותחים
קוביות קרח
לקישוט:
קצפת
מקופלת שוקולד חום
אופן ההכנה
1
1. מפוררים בכוס את המקופלת הלבנה. מוסיפים את הקפה וממיסים אותם במעט מים רותחים.
2
2. ממלאים את הכוס בחלב. מערבבים היטב ומוסיפים קוביות קרח.
3
3. לקישוט ניתן להוסיף קצפת ולגרד מקופלת שוקולד חום.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
משקאות (משקאות)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך