בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בירה פאבליק
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1/3
ליטר בירה לאגר (רצוי גולדסטאר או קרלסברג)
1
מנה ליקר בלו-קירסאו
ספרייט קר (בפירוש לא דיאט)
לקישוט:
עלי מנטה או נענע
אופן ההכנה
1
1. מוזגים לכוס את מנת הליקר. עליה מוסיפים את הבירה.
2
2. ממלאים את הכוס עד תומה בספרייט. לצורך קישוט ניתן להוסיף עלה נענע או מנטה.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
משקאות (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך