בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ברד אספרסו וריבת חלב
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
מנת אספרסו כפול
סוכר לפי הטעם
1 כפית
ריבת חלב מומסת במים רותחים
חלב
אופן ההכנה
1
1. שמים בכוס מנת אספרסו ומוסיפים סוכר לפי הטעם
2
2. מוסיפים את ריבת החלב המומסת. משלימים בחלב עד לשפת הכוס
3
3. מקפיאים כ-12 שעות.
4
4. לאחר שקפוא דוקרים את המקפא לברד.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
משקאות (משקאות)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך