בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
דקירי אבטיח
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
ל - 4 מנות:
0.25
כוס רום
1/8 כוס טריפל סק
מיץ מלימון אחד
2 כפות
סוכר
4
כוסות של קוביות אבטיח
אופן ההכנה
1
1. מקפיאים את קוביות האבטיח למשך שעתיים.
2
2. מערבבים את קוביות האבטיח הקפואות עם הרום, הטריפל סק, מיץ הלימון והסוכר בבלנדר חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד.
3
3.מכניסים את כוסות ההגשה למקפיא למשך 1/4 שעה. מוציאים את הכוסות מהמקפיא, מוזגים ומגישים מיד.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
משקאות (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך