דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

ל - 4 מנות:
0.25 כוס רום
1/8 כוס טריפל סק
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר
4 כוסות של קוביות אבטיח

אופן ההכנה

1
1. מקפיאים את קוביות האבטיח למשך שעתיים.
2
2. מערבבים את קוביות האבטיח הקפואות עם הרום, הטריפל סק, מיץ הלימון והסוכר בבלנדר חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד.
3
3.מכניסים את כוסות ההגשה למקפיא למשך 1/4 שעה. מוציאים את הכוסות מהמקפיא, מוזגים ומגישים מיד.
המתכון נכתב ב-09/01/2006