דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 ליטר ודקה, עדיף איכותית ולא דומיננטית בטעמי המקור שלה
3-4 אגסים פרוסים דק-דק
4 מסמרי ציפורן
2 כפות גדושות סוכר

אופן ההכנה

1
1. לתוך בקבוק יפה ונקי (שמתאים בנפח כמובן) להכניס את פרוסות האגסים (פשוט לגלגל אותן ולדחוף פנימה). להוסיף את הסוכר, הציפורן והוודקה.
2
2. ביומיים-שלושה הראשונים יש להפוך מדי פעם כדי שהסוכר יימס ואז לשכוח במקום חשוך וקריר למשך חודש. להשאיר את האגסים בפנים לדקורציה.
3
3. להגיש קפוא-קפוא.
המתכון נכתב ב-09/01/2006