בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
וודקה אגסים וציפורן של תהל
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1
ליטר ודקה, עדיף איכותית ולא דומיננטית בטעמי המקור שלה
3-4 אגסים פרוסים דק-דק
4
מסמרי ציפורן
2 כפות
גדושות סוכר
אופן ההכנה
1
1. לתוך בקבוק יפה ונקי (שמתאים בנפח כמובן) להכניס את פרוסות האגסים (פשוט לגלגל אותן ולדחוף פנימה). להוסיף את הסוכר, הציפורן והוודקה.
2
2. ביומיים-שלושה הראשונים יש להפוך מדי פעם כדי שהסוכר יימס ואז לשכוח במקום חשוך וקריר למשך חודש. להשאיר את האגסים בפנים לדקורציה.
3
3. להגיש קפוא-קפוא.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
משקאות (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך