דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות

מצרכים

5 לימונים צהובים בשלים
750 מ"ל אלכוהול %95
1 ליטר מים
500 גרם סוכר
עלי נענע - לא חובה

אופן ההכנה

1
1. מקלפים את קליפות הלימונים יחד עם החלק הלבן.
2
2. משרים עם האלכוהול והקליפות במשך 3 ימים.
3
3. מסננים היטב, רצוי דרך בד חיתול.
4
4. מרתיחים מים, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהוא נמס. מקררים היטב את הסירופ ומערבבים עם האלכוהול המסונן. מעבירים לבקבוקים.
5
5. בשלב זה ניתן להוסיף כמה עלי נענע.
6
6. שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
המתכון נכתב ב-27/01/2025