בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מרענן עגבניות אסייאתי
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
כמות:
4 מנות
מצרכים
3
כוסות מיץ עגבניות
וואסבי, לפי הטעם
1/2-1
כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
מעט מיץ לימון
1
כוס קרח כתוש
1/4-1/2
כוס וודקה "אבסולוט פפר"
אופן ההכנה
1
בבלנדר מערבלים את כל החומרים יחד.
2
יוצקים לכוסות או שומרים במקרר עד ההגשה.
המתכון נכתב ב-05/01/2025
תגיות:
אלכוהולים (משקאות)
,
אסייתי (מטבח)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך