בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
ברד אבטיחים
דרגת קושי
2 / 5
כמות:
6 מנות
מצרכים
0.5
כוס סוכר
0.5
כוס מים
3
כוסות קוביות אבטיח (ללא גרעינים) או מלון
1
ו-1/2 כוסות קוביות קרח
מיץ מ-1/2 לימון וגם קליפה מגוררת
1
כוס תה חלוט וחזק משקית תה דובדבנים או שקדים (אפשר לגוון את הטעמים)
אופן ההכנה
1
מחממים את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מתמיד. מניחים להתקרר.
2
שמים את כל החומרים כולל הסוכר הנמס בבלנדר ומעבדים, עד שנוצר כעין "ברד" דליל. שותים מיד בכוסות זכוכית.
המתכון נכתב ב-02/01/2025
תגיות:
משקאות קרים (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך