בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מרק דלעת
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
750גרם דלעת,חתוכה לקוביות
4
גזרים גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות
חציכוס שמיר קצוץ דק
4
כוסות מים
1 כף
אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
1
1.בסיר בינוני שמים את הדלעת, הגזרים, השמיר והמים ומביאים לרתיחה.
2
2.מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
3
3. מסירים מהאש וטוחנים בעזרת ממחה יד.
4
4.מגישים בתוספת שמיר טרי קצוץ.
המתכון נכתב ב-09/01/2006
תגיות:
מרקים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך
נורית , 03/12/2021 11:27
מרק פשוט ומעולה הלהיט שלנו באירועים
נורית , 03/12/2021 11:27
מרק פשוט ומעולה הלהיט שלנו באירועים