דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות

מצרכים

3 ראשים בינוניים של ברוקולי
2 בצלים פרוסים לפרוסות מאוד דקות
לרוטב:
4 כפות מיונית דלת קלוריות
2 כפות חומץ
קורט מלח
קורט סוכר

אופן ההכנה

1
1. מקלפים את הקליפה מגבעולי הברוקולי וחותכים לקוביות קטנות את הגבעולים ואת הפרחים.
2
2. מפזרים מלמעלה את הבצלים.
3
3. מערבבים ביחד את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט.
4
4. משהים את הסלט ליום אחד ומגישים למחרת.
המתכון נכתב ב-09/01/2006