כשאתם רוצים קצת לגוון מהעגבניות, מהשמנת, או מקרם הקוקוס, או שסתם נתקעם עם קישואים...
כמות: כ-4 מנות
הרוטב עם פרפלה (הכי מתאים לדעתי)
מצרכים
1 כפית בזיליקום (עדיף טרי, אבל גם מיובש או קפוא עושה את העבודה)
2 שיני שום כתושות (אפשר כמובן גם שום קפוא, בערך 2 כפיות)
אופן ההכנה
1
קוצצים את הקישואים קטן ככל האפשר
2
שמים שמן בסיר קטן על אש נמוכה-בינונית, ומוסיפים את הקישואים והשום
3
אחרי כ-15 דקות, כשהקישואים מתרככים ומתכווצים, מוסיפים את הצנובר והבזיליקום
4
מערבבים עד שאתם לא יכולים לעצור את עצמכם, ומתחילים לאכול
המתכון נכתב ב-01/11/2024
קצת תמונות
שניה לפני שהתחלנו לאכול...
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה