דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

המצרכים:
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
150-200 גרם שוקולד מריר פשוט

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
להפריד את הביצים, להקציף החלבונים, להמס השוקולד במתקן "בן מרי" (סיר אחד בתוך סיר או מחבת אחר מלא מים), לאחר שהשוקולד נמס - מערבבים החלמונים עם השוקולד.
3
לאחר ערבוב טוב, להכניס את החלבון המוקצף ולערבב היטב. לעשות קצפת, ולערבב היטב עם תערובת השוקולד. לשפוך לכלי הגשה, להניח במקרר ל24- שעות ולאכול בתאבון.
המתכון נכתב ב-09/01/2006